пятница, 11 января 2019 г.

Модуль 7,8

  Сьогодні третій день навчання. День розпочався з цікавої "мовчазної" вправи. Приємно вразило те , що без жодного слова учасники тренінгу змогли виконати завдання.
  Наступним кроком тренінгу було створення прикладу учнівської презентації.
  А цікавинкою  було представлення п. Ніною "Бібліотеки оцінювання". На мою думку , це хороший матеріал, коли навчити дітей користуватися ним. Напевне , тоді в учнів та батьків було б менше запитань до вчителя  щодо оцінки.

6 комментариев:

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. Ви молодець! Бібліотека оцінювання дійсно прекрасний матеріал.Будемо працювати над її використанням на практиці! Бажаю Вам Успіху!

    ОтветитьУдалить
  3. Дійсно, дуже багато корисної і цікавої інформації отримали сьогодні. Бажаю Вам творчого злету.

    ОтветитьУдалить
  4. Я теж думаю, що форми оцінювання допоможуть пояснити учням та батькам, чому саме та чи інша оцінка. Але головне те, що учні поступово навчаться оцінювати одне одного і себе. Самоконтроль, самоорганізація, самооцінювання, самомотивація - це те, чого так не вистачає нашим дітям сьогодні, щоб бути успішними в майбутньому. І вчити ми їх будемо уже з першого класу. Успіхів!

    ОтветитьУдалить
  5. день і справді сьогодні пройшов, як кажуть на одному диханні! цілком підтримую позитивні враження від бібліотеки оцінювання. бажаю всім нам, натхнення,сил й наснаги для творчої реалізації, всього того чому ми навчились і дізнались.

    ОтветитьУдалить
  6. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить